Activitat Booktubers – Com participar-hi?

Aquest curs 20-21, aprofitant que hem d’estar més  a casa i hem de limitar els nostres contactes socials, des de la Biblioteca Les Aigües us proposem que a casa feu de Booktoubers i ens pugueu proposar aquelles lectures que us hagin resultat enriquidores.

Si t’agraden els llibres i t’agrada fer vídeos, participa amb la Biblioteca Les Aigües i t’ajudarem a compartir-los en aquesta secció. Segueix en aquest document les instruccions que et proposem per participar-hi.

Podeu enviar els vídeos a través d’aquest formulari.

T’agrada llegir?
T’agrada explicar els llibres que més t’han divertit?
T’agrada que t’expliquin llibres interessants per llegir?

Atreveix-te a fer la ressenya amb gràcia d’un llibre a través d’un vídeo i converteix-te en booktuber!
Per fer-ho només caldrà que estiguis atent a quatre recomanacions bàsiques que et donarem.

Així de senzill, així d’educatiu, així de fàcil!

Documents:

Dossier de passos per crear el teu Booktube

Guió Booktube

Com funciona?

Descripció: activitat adreçada a totes les famílies de l’escola, veïns/es del barri i tothom qui en tingui ganes, que vulguin recomanar un llibre a través d’un vídeo a l’estil dels booktubers (moviment a la xarxa de joves que recomanen llibres a través de youtube).

Resum: L’activitat consisteix en crear un entorn a la xarxa de recomanació de llibres on seran els propis usuaris qui generin els continguts. Qui vulgui podrà gravar un vídeo curt, de menys d’un minut, recomanant i explicant alguna cosa d’un llibre que l’hi hagi agradat. Aquest vídeo l’haureu d’enviar a través d’un formulari a la biblioteca. Nosaltres penjarem aquest vídeo a youtube de forma oculta i després penjarem l’enllaç del vídeo a la nostre pàgina web. Només es podrà accedir el vídeo a través de la web de l’escola, mai des de youtube. Així doncs, podrem crear un espai on petits/es i grans de l’escola, el barri i qualsevol part del món puguin compartir experiències i llibres que els hagin agradat.