St Jordi

Hem celebrat el concurs literari de St Jordi per nivells i hem fet diverses vegades l’acte de lliurament de premis, adequats a la realitat de la pandèmia, amb prevenció però sense deixar de fer-ho.

Llegeix més»

Art medieval

Els alumnes de 2D han realitzat un projecte d’art medieval a la matèria de Socials, amb el guiatge de la professora Raquel Moreno. Han confeccionat un lapbook estudiant l’art romànic i gòtic.

Aula d’acollida al Museu del Joguet

Dimarts passat, 6 d’abril, vam anar al Museu de les Joguines de Figueres i vam veure-hi
joguines antigues: trens, casetes, nines, pilotes, fotografies… El que més ens va agradar va
ser una maqueta de trens. També ens van agradar molt els quadres d’insectes. Vam veure
també avions, cavallets,… Llegeix més»

Science X Girls

Malgrat la pandèmia, continuem amb els nostres projectes Erasmus+. Els alumnes de 3r d’ESO que participen en el projecte “Science X Girls” han fet una trobada internacional per presentar el seu projecte a la resta de membres, centres de secundària i universitats, per tal de… Llegeix més»

Club de lectura

Club de Lectura dedicat al llibre “Xènia, estimar no fa mal”, de Gemma Pasqual. Fantàstica participació d’uns bons lectors de 1r d’ESO que s’han apuntat al Club, comentant i aportant idees sobre la situació d’una noia que es troba immersa en un cas de ciberassetjament.… Llegeix més»

Xerrada Marc Artigau

El dia 19 de març els alumnes de 4A i 4B hem fet una vídeotrucada amb l’autor de la novel.la La Cova dels dies, el llibre que hem estat llegint aquest segon trimestre.
Hem estat parlant de tots els dubtes que teníem.
En Marc Artigau ens ha… Llegeix més»