Anul·lació classes dijous 23

Us fem saber que les darreres informacions de què disposem són que la previsió de la situació meteorològica continua essent preocupant a causa de l’acumulació d’aigua al territori i la incertesa de les prediccions, tant en la intensitat com en la localització. En la reunió de… Llegeix més»

Suspensió classes dimecres 22 de gener

Les darreres informacions de què disposem són que la previsió de la situació meteorològica empitjori durant la propera nit,per aquest motiu, de manera consensuada amb l’Alcaldessa, Sra. Consol Cantenys i seguint les indicacions de la Direcció Territorial d’Educació, comuniquem que el centre romandrà tancat el… Llegeix més»

Ajornament esquiada

Degut a la previsió meteorològica adversa, ajornem l’esquiada, demà classe, més endavant anirem a esquiar. Disculpeu les molèsties.

Intercanvi amb el Lycée de Céret – Visita a Cadaqués i al Port pesquer de Roses

Els alumnes de CFGM d’Activitats Comercials juntament amb els alumnes de l’Institut de Céret, hem fet una visita al Port pesquer de Roses. L’activitat educativa realitzada és ANCORATS A LA BARCA, hem visitat una barca d’arrossegament, la sala de subhasta, ocupant l’espai on van els compradors, i… Llegeix més»

Bones Festes

Us desitgem molt Bones Festes amb la creació artística de l’alumna de 4t d’ESO, Xènia Sánchez