Receptari electrònic Erasmus+

Llibre receptes Erasmus+2018Durant 24 mesos, els participants del projecte “Hungry for Health, Fit for Future” han treballat per analitzar els tres secrets d’un estil de vida saludable: la nutrició equilibrada, l’activitat física regular, i el lleure orientat a mantenir-nos actius i positius. Dintre de l’àmbit de la nutrició, no només hem analitzat allò que és saludable sinó també responsable, és a dir, que contribueix a beneficiar el nostre entorn i la gent que hi viu. Parlem del consum de proximitat, i el que això suposa: consumir productes i serveis fets en el nostre entorn territorial més proper. D’aquesta contribuïm a  l’economia local i a reduir la despesa energètica que produeix el transport de productes.

L’equip Erasmus+ ha pogut conèixer de primera mà el treball d’alguns productors i empreses locals, processos de producció, les preocupacions dels productors, els beneficis que ens aporta la compra de proximitat, etc. a casa nostra i també a les ciutats europees dels instituts amb els quals treballem: Tessalònica (Grècia) i Barcelos (Portugal).

Partint d’aquests productes locals que s’han estudiat a cada lloc, hem creat un receptari digital multilingüe amb receptes tradicionals dels tres països per a que tothom podeu gaudir  de plats exquisit i saludables. Nosaltres ja els hem cuinat i tastat tots…i vosaltres? Us convidem a posar en pràctica totes les receptes del nostre e-receptari!

 

Llibre receptes Erasmus+2018

Receptari Erasmus+ llibre electrònic

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>