Benvingut, Dinal!

abeysekera-charles-auxiliar-de-conversaDurant aquest curs el nostre centre comptarà amb el suport d’un auxiliar de conversa d’anglès. Es diu Dinal, ve del Regne Unit i s’ha incorporat a l’institut a principis d’aquest mes.  La seva funció principal és ajudar al professorat d’anglès i AICLE  a millorar la competència comunicativa dels alumnes en la llengua estrangera i en conseqüència portarà a terme les següents accions:

  • Proporcionar’ un model de correcció fonètica i gramatical de l’anglès.
  • Realitzar pràctiques específiques de conversa.
  • Col·laborar amb els docents en la planificació de les activitats del projecte i donar-hi recolzament lingüístic.
  • Fomentar la motivació i l’interès de l’ alumnat per la llengua i la cultura del seu país d’origen i d’altres on es parla anglès.
  • Recolzar l’elaboració i adaptació de materials i aportar recursos didàctics, especialment material autèntic del seu país.
  • Col·laborar en les activitats i els projectes internacionals en els quals hi participi el centre (Erasmus+, eTwinning, intercanvis,…).

La figura de l’auxiliar de conversa nadiu és una manera molt eficaç de fomentar en els alumnes l’ús de l’anglès en situacions autèntiques, tant dintre com fora de l’aula.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>