G Suite for Education

Benvolgudes famílies,

A partir d’aquest curs 2019-20, a l’Institut Giola utilitzarem l’aplicació G Suite for Education (G Suite per a Centres Educatius), per la qual cosa us demanem el vostre permís per proporcionar i gestionar un compte de G Suite per a Centres Educatius per al vostre fill o filla.

Aclariment: Aquest document que demanem que signeu és una ampliació del que ja vau signar en el moment de fer la matrícula.

G Suite per a Centres Educatius és un conjunt d’eines de productivitat educatives de Google (Gmail, Calendari, Documents, Classroom, etc.) que utilitzen deu milions d’alumnes i professors de tot el món. A l’Institut Giola, els alumnes utilitzaran els seus comptes de G Suite per completar les tasques encomanades, comunicar-se amb els seus professors, i aprendre les destreses digitals del segle XXI.

L’Institut Giola es compromet a utilitzar exclusivament el servei d’acord amb els propòsits legals i pertinents a les finalitats educatives per a les quals s’ha contractat, i a protegir la privacitat dels usuaris d’acord amb el que disposa la legislació i les regulacions aplicables a Espanya en matèria de protecció de dades (el dret fonamental a la protecció de dades de caràcter personal es configura en l’article 18.4 de la Constitució espanyola i en l’article 31 de l’Estatut d’autonomia de Catalunya, com a dret a l’autodeterminació informativa, i es desenvolupa en la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), i en el reglament que la desenvolupa, i en el Reglament (UE) 2016/679, del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, juntament amb el  Reial Decret Llei 5/2018, de 27 de juliol, de mesures urgents per a l’adaptació del Dret espanyol a la normativa de la Unió Europea en matèria de protecció de dades.

En l’avís següent (Avís de privacitat de G Suite for Education) es proporcionen respostes a preguntes habituals sobre el que Google pot i no pot fer amb la informació personal del vostre fill o filla, com ara:

  • Quina informació personal recull Google?
  • Com utilitza Google aquesta informació?
  • Utilitza Google la informació personal dels alumnes per als usuaris de centres educatius d’ensenyament primari i secundària per tal d’orientar la publicitat?
  • Divulgarà Google la informació personal del meu fill o filla?

Us agrairíem que llegíssiu detingudament aquesta informació, ens féssiu qualsevol pregunta que tingueu i que ens donéssiu el vostre consentiment signant l’autorització d’ús de serveis i recursos digitals a Internet per treballar a l’aula.

Aquest document el podeu trobar al nostre web (www.institutgiola.cat)

Moltes gràcies per la vostra col·laboració

AUTORITZACIÓ MENORS DE 14 ANYS

AUTORITZACIÓ MAJORS DE 14 ANYS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>