Enjardinem el Giola un altre any!!

Els dos grups de l’optativa de sostenibilitat de 2on ESO han començat amb moltes ganes aquest curs per renovar i donar un aspecte més bonic i més verd al nostre centre. Aquí us deixo les propostes elaborades per ells i elles:

Grup d’enjardinament del dijous: Hola som el grup d’enjardinament del dijous hi som: la Clàudia, en Haytam, la Laura, en Fabian, en Jonathan, la Íngrid i en Derek.

Aquest any ens hem proposat tres projectes: fer un jardí vertical al costat del departament de visual i plàstica amb productes reciclats: les ampolles de plàstic. Ho volen fer al primer trimestre. Al segon trimestre volem plantar arbres al pati, a la zona dels bancs i ping pong per tal que a l’estiu no estiguem tots estrets sota el porxo.

Aquests dies en Fabian ha està buscant com fer l’estructura del jardí vertical amb ferror reciclats i també buscant, amb la Íngrid,  per la xarxa com poder regar sense embrotar el terra.  En  Haytam i en Jonathan busquen les plantes per plantar i ja han contectat amb el viver, si no és massa car ficarem heures d’interior i “helechos”. Ja us enviarem fotos i aviat penjarem el dibuix que està fent la Clàudia i la Laura de com quedarà.

Grup d’enjardinament del divendres:Hola bon dia a tots i a totes, som el grup d’enjardinament dels divendres. Som el Pol,l’Alvaro,el Jan,el Khalid,la Judit,l’ Aitana i la Laia. El que volem fer aquest curs és arreglar els palets que tenim al pati i arreglar el bancal del pati, arreglar el vestíbul, després també volem fer  un jardí vertical a la paret exterior del departament d’agropecuari i el bancal del pati interior del passadís dos. 

Ens hem organitzat de la següent manera:

  • El Pol,el Jan,l’Alvaro i el Khalid ara estan arreglant els palets.
  • La Judit,l’Aitana i jo mateixa, la Laia, ara estem fent la recerca del què podem plantar i quines necessitats tenen les plantes ( aigua, llum, ….) després preguntarem el cost.
  • Després tots plantarem les plantes i arreglarem el bancals del pati,  farem el jardí vertical del departament d’agropecuari i també el bancal del passadís dos.
  • Això és el que ens hem proposat de fer entre tots aquest curs.

Esperem aconseguir-ho i que quedi bonic!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>