Nomès espectadors?

OBSERVAR vs ACTUAR

El pati de l’institut o una festa amb els amics pot ser l’escenari perfecte per deixar enrere el rol d’espectador i fer un pas endavant.

Només ESPECTADORS? No, jo PROTAGONISTA! Ens mostra el camí que recorren els personatges per deixar de ser espectadors i implicar-se com a protagonistes enfront les relacions abusives. Prendre consciència és el primer pas que reverteix en agafar les regnes, actuar davant les problemàtiques i plantar cara a la violència i a la distorsió que provoca de la realitat i, més, entre els joves.

Us convidem a la representació d’aquest camí basat en les experiències i el treball intens d’aquests dotze alumnes de 2n d’ESO de l’Institut Giola.

Només ESPECTADORS? No, jo PROTAGONISTA! És la 4ª edició d’un projecte sorgit del Punt Dona de l’Ajuntament de Llinars del Vallès, amb la col·laboració de l’Institut Giola, fruit de la detecció de casos de relacions abusives entre joves que es donen en l’àmbit escolar i familiar. Ha estat portat a terme per la Fundació Agustí Asensio, conjuntament amb Grup Charly Trama, sota la metodologia Teatre i Vida®

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>