19-20 Què són les olimpíades?

Benvolgudes famílies,

Ja som aquí de nou amb moltes ganes de tornar-vos a veure, però som conscients que encara ens queden uns dies de confinament. Des de l’equip d’Educació Infantil hem preparat diferents feines que les trobareu en un google sites que hem creat entre totes. Trobareu un seguit d’activitats o propostes per anar fent aquests dies amb els vostres fills i filles.

Hem pensat que aquest google sites va adreçat als tres nivells d’Educació Infantil però cada família ho pot fer al seu ritme i al seu nivell. Us fem la proposta aquest divendres perquè dilluns comenceu i tingueu temps fins divendres d’anar fent. La proposta de l’equip de mestres és que aneu enviant les fotos de les vostres activitats cadascú al correu electrònic que li pertocaria i nosaltres en farem un recull i crearem un vídeo perquè us veieu tots i totes. D’aquesta manera hi haurà un retorn i per tant serà motivador per tothom. Dir-vos també que no cal que envieu una foto de cada activitat perquè sinó el video s’allargaria molt però si que intentarem que vagi sortint tothom.

Si cliqueu la foto anireu al google sites


És una proposta, per tant es completament opcional. Aquí us deixo els diferents correus:

P3  nascuts16@escolamossencinto.cat

P4 nascuts15@escolamossencinto.cat

P5 nascuts14@escolamossencinto.cat

 

Equip de EI

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>