FEINES SETMANA DE 30 AL 3 D’ABRIL

Primer de tot, espero que estigueu tots/es molt bé i ben confinats!!!

Per aquest motiu, i per saber com esteu, per si voleu resoldre dubtes o compartir el que aneu fent, per veure’ns, que també ens fa il.lusió, us proposo fer una videotrucada amb l’aplicació que teniu dins els google amb el Hangoots Meet!!

La farem el dijous 2 d’abril a les 11h.

En breu rebreu un correu amb la meva invitació, i haureu de clicar damunt el si de si hi voleu participar. Això ho podeu fer quan ho rebeu.

Després, fins uns minuts abans de començar la videotrucada, ja no heu de fer res més. Per connectar-vos aquell dia el que haureu de fer és anar al google calendar i clikar damunt del dia que hi haurà una opció, després cliqueu damunt l’enllaç, cliqueu després a uneix-te ara i ja ens podrem veure. Jo ja us aniré donant intruccions de com anirem avançant la trobada un cop a dins.

El mateix podreu fer el divendres a les 12 els alumnes de 6èA i a les 12:30 6èB, durant mitja horeta amb la Roser, per resoldre dubtes i problemes que us vagin sorgint.

Us hi esperem a tots i totes!!!

Les feines per aquests dies són les següents:

ANGLÈS (Obligat)

-Listenings de les dues cançons d’anglès penjat a “English corners”

MEDI NATURAL(Obligat)

-Fer esquema de Medi Natural.

MATEMÀTIQUES(Per repassar)

-Podeu treballar problemes a partir de l’enllaç següent:

http://clic.xtec.cat/quaderns/biblioteca/problemes_csp01_ca/html/index.htm?&appl=http://clic.xtec.cat/qv_viewer/dist/html/appl/&css=http://clic.xtec.cat/qv_viewer/dist/html/css/&js=http://clic.xtec.cat/qv_viewer/dist/html/scripts/&lang=ca&skin=default&biblio=true&xml=problemes_csp01_ca/problemes_csp01_ca.xml&base=problemes_csp01_ca&skin=default&section=0&lang=ca

CATALÀ(Repassar ACL)

-Comprensions on line en aquest enllaç.

Primeres comprensions

MEDI SOCIAL(Obligat)

-Fer la Tasca 2 que teniu penjada a la vostra carpeta del drive de CLASSE. Treballem dins del Monestir.Llegiu i feu la feina que hi posa. Aquest fitxer només és de lectura, no s’ha de copiar ni guardar.

CASTELLANO y PLÁSTICA(Obligado la parte de castellano y recomendada la de plástica)

-Haremos una visita virtual al Museo del Prado. Tendremos que escoger una de las obras que salen y en un documento google, tendremos que poner un foto de la imagen, poner el título, el autor, la época en que se pintó y información de la obra. Toda esta información la teneis en en este enlace. Cuando lo habráis, canviad el idioma a español, al lado derecho arriba hay la opción ES, clicáis a Aprendre y también encima de Pintame un mito, te salen muchas obras debajo, escoges una, y puedes clicar encima del título de la obra (a la derechan en rojo) y te saldrá la información que necesitas. También os podeis ayudar de la Vikipedia o google para tener más información. Al final lo podéis compartir con las tutoras.

Una vez terminado este trabajo  podéis dibujar y pintar(reproducir) en una hoja A4 la obra escogida, con la técnica que queráis(aquarelas, puntillismo, líneas, pintura, colage…o cualquiera que hayamos trabajado).

https://www.museodelprado.es/en/the-collection/art-works

 

I per últim us volem fer una proposta, ja que el divendres 3 d’abril era el dia de la Jornada Esportiva, què us sembla fer una petita gravació de 5-10 segons fent alguna cosa d’esport que feu aquests dies. El podeu guardar a una carpeta que hi haurà a 6èA i a 6èB que posarà Vídeos esport. Teniu temps fins dimecres, ja que penjarem el vídeo de tot el recull el divendres!!!

Ànims a tots i totes!!

Us veiem el dijous!

Les Tutores

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>