VIDEOCONFERÈNCIA

Benvolgudes famílies!

Ja sabeu que tenim moltes ganes de poder veure’ns i poder tenir un primer contacte, encara que sigui virtual, per tal que puguem comunicar-nos i expressar-nos les nostres vivències i els dubtes que tinguem respecte a les feines que hem anat penjant aquests dies, i les que vam donar l’últim dia de classe abans del confinament. Per aquesta raó, ens posem de nou en contacte amb vosaltres, per recordar-vos la cita que tenim dijous, dia 2 d’abril a les 11h, a través d’una videoconferència.

Aquesta videoconferència la farem amb l’aplicació Hangouts Meet. Nosaltres ja us hem enviat un correu amb la nostra invitació. Quan veieu que l’heu rebut, només haureu de clicar damunt el « SI » i així sabrem que voleu participar. Després, no cal fer res més fins que arribi el dia 2 d’abril. Dijous, uns deu minuts abans de començar la videoconferència, quan us connecteu, aneu al google calendar i cliqueu damunt del dia, a continuació cliqueu damunt de l’enllaç, sortirà una altra pantalla  i un requadre que posa: “UNEIX-TE ARA”. Cliqueu per unir-vos i veureu com ja sou a dintre.Una altre manera és entrar pel mateix correu que us hem enviat, clicant l’enllaç que hi ha a sota on posa UNEIX-ME HANGOUTS MEET. Tots ens anirem veient a mesura  que entrem. A continuació, nosaltres ja us anirem dient que hem de fer per participar tots i totes d’una manera ordenada i entenedora.

Ens agradaria molt que tots i totes poguéssiu participar. Tenim moltes ganes de compartir una bona estona amb vosaltres a aquest espai. Volem saber què esteu fent aquests dies i què us preocupa, i  sobretot, us volem veure, sentir les vostres veus i fer-vos molts petons i abraçades virtuals.

Ànims, estimats nens i nenes. Us esperem aquest dijous a les 11h.

Les tutores de 5è

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>