ANEM TREBALLANT I TROBADA VIRTUAL

Benvolgudes famílies!

Com esteu? Esperem que totes i tots estigueu molt bé.

Primer de tot recordar-vos que totes les tasques que aneu fent ens les podeu compartir a la carpeta del DRIVE i així us podem anar fent el retorn. Si teniu qualsevol problema ja sabeu que ens podeu escriure un correu i us contestarem els vostres dubtes.

Us volem recordar, també,  que podeu anar fent el DIARI DE VIVÈNCIES i si us ve de gust ens el podeu compartir. Hi podeu enganxar fotografies, fer escrits, escriure poemes, contes,..Tot allò que us vingui de gust! Imaginació al poder!!

Per aquesta setmana volem donar-vos diverses PROPOSTES que podeu anar fent.

 • De matemàtiques us proposem que entreu en aquesta pàgina on trobareu problemes matemàtics.

http://clic.xtec.cat/quaderns/biblioteca/problemes_csp01_ca/html/index.htm?&appl=http://clic.xtec.cat/qv_viewer/dist/html/appl/&css=http://clic.xtec.cat/qv_viewer/dist/html/css/&js=http://clic.xtec.cat/qv_viewer/dist/html/scripts/&lang=ca&skin=default&biblio=true&xml=problemes_csp01_ca/problemes_csp01_ca.xml&base=problemes_csp01_ca&skin=default&section=0&lang=ca

 • De català us fem arribar un seguit de comprensions lectores. Si entreu en aquests enllaços veureu que hi ha l’opció de poder descarrega-les. Si ho preferiu, podeu prémer l’opció de visualitzar,i trobareu uns petits textos amb unes preguntes de comprensió. Hi ha l’opció de poder-les corregir.

Primeres comprensions:

http://clic.xtec.cat/quaderns/biblioteca/lectures01_ca/html/index.htm?&appl=http://clic.xtec.cat/qv_viewer/dist/html/appl/&css=http://clic.xtec.cat/qv_viewer/dist/html/css/&js=http://clic.xtec.cat/qv_viewer/dist/html/scripts/&lang=ca&skin=default&biblio=true&xml=lectures01_ca/lectures01_ca.xml&base=lectures01_ca&skin=default&section=0&lang=ca

Segones comprensions

http://clic.xtec.cat/quaderns/biblioteca/lectures02_ca/html/index.htm?&appl=http://clic.xtec.cat/qv_viewer/dist/html/appl/&css=http://clic.xtec.cat/qv_viewer/dist/html/css/&js=http://clic.xtec.cat/qv_viewer/dist/html/scripts/&lang=ca&skin=defa

 • I per últim us volem proposar un treball de recerca d’informació. Aquesta proposta consta de dues parts:
 1. Visionar un reportatge de l’infoK que trobareu clicant aquest enllaç.

https://www.ccma.cat/tv3/super3/infok/salvem-les-tortugues/video/6029548/

2. Contestar les següents preguntes i si us interessa el tema ampliar la recerca d’informació.

Preguntes:

 • Què els ha passat a les tortugues de rierol? Per què han anat a parar al mar?
 • On viuen normalment, aquestes tortugues?
 • Quin recorregut van fer, per culpa del temporal, fins arribar al mar?
 • Què creieu que podria passar si una tortuga d’aigua dolça intentés viure al mar?
 • On són ara aquestes tortugues de rierol? Què els estan fent?
 • Un cop recuperades, què faran amb les tortugues?
 • Què hem de fer si ens trobem una tortuga de rierol perduda lluny de casa seva?

Volíem informar-vos,també que ens faria molta il.lusió poder fer una TROBADA VIRTUAL amb tots els nens i nenes de 5è. Els de 5è A amb la seva tutora, la Francesca i els de 5è B amb la seva tutora, la Glòria.

Sembla que el confinament s’allarga i ens agradaria poder-nos trobar, primer de tot per veure’ns, ja fa dies que som a casa i tots i totes trobem a faltar el contacte amb els amics i amigues. I us hem de dir que les mestres tenim moltes ganes que ens expliqueu com esteu. En aquesta trobada també podrem resoldre dubtes, si teniu preguntes sobre les feines,.. serà la manera de mantenir un contacte!

Com ho farem? A través de l’aplicació HANGOUTS MEET. No patiu, és molt senzill. Tots els nens i nenes rebran al seu correu una invitació per poder participar en aquesta trobada virtual, nomes hauran de clicar l’enllaç que han rebut en el correu el dia de la trobada. Aquesta setmana tots i totes rebran el correu amb l’ invitació que us enviarà la vostra tutora. La trobada virtual de 5è serà el dijous a les 11:00h.

També us proposem poder fer una trobada virtual amb la Roser, la mestra d’anglès, així podreu resoldre els dubtes que tingueu. La trobada virtual amb la Roser serà el divendres els de 5è A de 11:00h a 11:30h i els de 5è B de 11:30h a 12:00h.

I per últim us volem fer una proposta, ja que el divendres 3 d’abril era el dia de la Jornada Esportiva, què us sembla fer una petita gravació de 5-10 segons fent alguna cosa d’esport que feu aquests dies. El podeu guardar a una carpeta que hi haurà a 5èA i a 5èB que posarà Vídeos esport. Teniu temps fins dimecres, ja que penjarem el vídeo de tot el recull el divendres!!!

Famílies, nens i nenes, una abraçada molt forta. Esperem que tots i totes estigueu bé.

Les tutores de 5è.

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>