HOLA GUAPÍSSIMS/ES DE 3R!!

Bones com esteu?

Esperem que tots molt bé, nosaltres de moment també, es fa molt pesat i llarg està a casa oi? Tots tenim ganes de tornar a l’escola, us trobem a faltar, però de moment ens han aconsellat que encara ens hem de quedar a casa alguns dies mes.  Hem de creure el que ens recomanen els experts, entre tots ho aconseguirem i aviat ens tornarem a veure.

La solució de l’enigma ja us l’hem anat contestant personalment als que heu respost. Ens fa molta il·lusió que ens  puguem  anar comunicant  per correu, i ens agradaria que tots aquells que encara no ho heu fet us animéssiu a escriure’ns. També ens podeu explicar cosetes i us anirem contestant.

De totes maneres a part dels enllaços que podeu trobar a la carpeta  https://agora.xtec.cat/institutescolamossencinto/lescola/recursos-online-confinament/   i fer les activitats que mes us agradin, nosaltres perquè no us avorriu i aneu aprenent, us donem una mica més de tasques per anar fent:

Quadern de matemàtiques: sessió 28, la taula del 6 i la sessió 37, la taula del 9. Va campions/es que podeu !!!!

Quadern de català: Pag 16, trobar la síl.laba tònica ex 1 i 2 . pag 24 singular i plural ex 1 i 2. Ep!! Recordeu que la síl.laba tònica és la que sona més fort. Si cliqueu al següent enllaç veureu un exemple: https://www.youtube.com/watch?v=0wC7EBNBxns

Bé ja sabeu que podeu anar llegint el llibre d’en Tristan i practicar 10 línies en veu alta, que us les marquin els pares. També podeu escriure  experiències a la llibreta de l’investigador i fer algun dibuix..

Molts petons i abraçades online de part de la Marta i  la Mariona

Moltaaaaa Atenciooooooó al NODES: dilluns nou ENIGMA!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>