SORTIDA CIM D’ÀLIGUES

Avui, hem anat a visitar el Cim d’Àligues, a Sant Feliu de Codines.

Allà, hem fet diverses activitats acompanyats d’un monitor/a. La primera ha estat un itinerari forestal on ens explicaven els aspectes generals de la fauna i la flora,…i diferents espècies del bosc.

A continuació, hem visitat la zona  de les aus, on ens explicaven les característiques principals d’aquestes . Hem pogut veure, entre d’altres, mussols, falcons, àguiles, milans,…

Desprès, hem anat a l’amfiteatre, on ha tingut lloc la sessió de vol. Hem pogut gaudir de veure volar en llibertat les aus més representatives de cada grup: falcons, el secretari, voltors, xoriguer, mussols, àguiles,… i ens ha servit per comparar les diferències entre els uns i els altres, sobretot, el tipus de vol i l’alimentació.

I per acabar, hem fet una gimcana per l’entorn. Ens han dividit en dos grups dins del grups bombolles: les àguiles i els mussols. Guanyava qui tenia més punts. Amb uns resultats molt ajustats, han guanyat per dos punts els Mussols!

Ens ho hem passat genial i hem après moltes coses!!Us deixem les fotos!

Cicle Inicial

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>