COSMO CAIXA

El proper dijous dia 31 de maig els alumnes de primer anirem a fer dos tallers al Cosmo Caixa. Aquests tallers són: Toca toca i els Camins de l’electricitat.
RECORDEU!!! Cal portar esmorzar, el dinar i el beure dins d’una motxilla. Aneu amb roba i calçat còmode. 
ATENCIÓ HORA DE MARXAR!!! Marxarem  a 3/4 de 9, ja que a les 11 del matí  tenim hora per realitzar un taller. 
 

Per saber més… 

TOCA TOCA 
La protecció del medi és clau per al planeta. A la Terra hi ha ecosistemes molt diversos, amb una flora i una fauna molt diferents, determinades per les condicions ambientals: temperatura, humitat, estat del sòl, nutrients…

En aquest espai podràs veure com són i com pots tenir cura de les zones mediterrànies, les selves tropicals i els deserts, i també els seus pobladors més singulars: boes, peixos, granotes, estrelles de mar…, i descobrirem com ens hi podem relacionar. (text extret bloc Cosmo Caixa)
 
ELS CAMINS DE L’ELECTRICITAT
Aquest taller pretén aprofitar la curiositat dels infants per fer-los descobrir alguns comportaments de l’electricitat.
A partir d’uns experiments, que podrien fer pensar als nens i nenes que fer ciència és gairebé com jugar, se’ls posa en contacte amb un seguit d’experiments per tal que puguin descobrir alguns fenòmens elèctrics. Així, tot jugant i experimentant amb diferents materials (fustes, plàstic, cartró…) descobriran que n’hi ha que deixen passar l’electricitat fàcilment i d’altres que no. L’educador anima els infants a classificar per parelles els materials d’acord amb el que han anat observant i, mentre van experimentant, els planteja una pregunta, tal vegada sorprenent: “…I nosaltres a quin grup ens col·locaríem?”. Una pregunta que porta implícit el repte de com ho podríem demostrar. 
(text extret bloc Cosmo Caixa)
Tutores de Primer

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>