Participació a la lliga de debat per part de l'alumnat de quart

Participació a la lliga de debat per part de l'alumnat de quart

per Lola MORELL -
Nombre de respostes: 0

Enguany l’alumnat Marçal Cedó, Alba Le Riera, Clara Espinàs i Marc Oriol del curs de quart d’ESO han participat el passat 18 de juny a la Lliga de Debat que organitza la Xarxa Vives i la Federació Escola Valenciana. La cita va ser a la Uvic dijous passat al matí i els aspirants van lluitar contra l’Institut el Til·ler de les Franqueses i l’Escorial Vedruna de Vic.

La temàtica d’enguany consistia en defensar o discernir sobre si L’humor té límits? El primer enfrontament verbal el van guanyar sense problemes, però la segona intervenció va ser molt disputada i van empatar. Aquest fet els va deixar a les portes de la possible classificació. Malgrat que no poguessin passar a la final, el grup es va mostrar molt motivat i va exposar arguments ben raonats amb una bona exhibició de coneixement cultural sobre el tema.

La Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat és una competició en la qual diversos equips d'estudiants de 4t d'ESO, batxillerat i cicles formatius (d'edats entre 15 i 18 anys) de diferents centres docents debaten sobre un tema polèmic i d'actualitat. L'activitat aporta un espai de formació on els estudiants aprenen a parlar en en públic, a fer equip i a saber defensar un tema tant a favor com en contra, utilitzant el català com a llengua vehicular.

Debat entre els alumnes  Alumnes de quart al debat