L'Arcadi Oliveres a l'institut

L'Arcadi Oliveres a l'institut

per S'ha esborrat l'usuari -
Nombre de respostes: 0

Tots els alumnes de 3r i 4t d’ESO i de 1r i 2n de Batxillerat van assistir el dilluns 17 de febrer a les xerrades que ens va venir a fer el Dr. Arcadi Oliveres i Boadella.

A 3r d’ESO, els va parlar del 5 grans problemes que afecten el món: la fam, l’aigua, la malaltia, les guerres i el medi ambient

A 4t d’ESO, de la crisi econòmica actual. Va fer una pinzellada a la crisi del 1929 i a la crisi del petroli del 1973 per poder-les comparar amb la que patim.  Els en va explicar l’origen i les conseqüències i va acabar deixant solucions sobre la taula.

A Batxillerat, els va parlar del procés sobiranista i els va explicar amb quines condicions voldria una Catalunya independent: una Catalunya que fos una República, sense cap exèrcit, amb un sistema econòmic basat amb el cooperativisme, i, per últim una Catalunya solidària; solidària amb la seva pròpia gent, amb els pagament dels impostos, amb la resta de l’Estat, amb els països del Tercer món i, generacional, amb qui ve darrere nostre.

Tres xerrades molt interessants que esperem que serveixin per reflexionar conjuntament i fer tots junts un pas endavant.

IMG_3903.jpg

(Edited by Departament de tecnologies - original submission Sunday, 23 February 2014, 8:43 PM)