Treballs de recerca

Treballs de recerca

per Institut Taradell -
Nombre de respostes: 0

Títol: Com afecta la música en la germinació de les plantes? 

Alumna: Gemma Solé

Tutora: Dolors Lozano

Aquest treball de recerca està basat en el meu interès en el camp de la biologia i la música. Són dos mons que he fusionat amb l'objectiu de saber quina era l'afectació de la música en una fase concreta del creixement de les plantes, la germinació. La coneixença sobre com germinar, les propietats del germinats i la música són els elements clau que donen lloc al treball de camp realitzat durant l'estiu. És doncs, una petita investigació basada en estudis científics ja realitzats per comprovar de primera mà la influència de la música en els vegetals amb una nova porta cap a futures línies d'experimentació en aquest àmbit. 

Nom del treball: “TEXAS HOLD’EM en tant per cent %”

Alumne: Arnau Fàbregas Codina

Tutor: Isabel Calvo i Ruiz

El meu treball de recerca tracta sobre el joc de pòquer Texas Hold’em. En el treball explico alguns dels punts teòrics més significatius, com la història del pòquer i del Texas Hold’em, les combinacions de cartes, les regles del joc, les parts de la partida, en el moment d’apostar, consells, i estratègies entre altres. A la part pràctica demostro amb tots els procediments el perquè de l'ordre de millor a pitjor de les combinacions, el tant per cent de que et toqui cada una d’aquestes, i ho contrasto amb partides que he jugat.


Títol: El maltractament de la dona

Alumna: Meritxell Bou Prat

Tutor: Emili Carmona

El treball tracta de discriminació i maltractament de la dona a Catalunya. Dintre del treball hi ha diversos apartats teòrics, com ara: què és el maltractament de gènere i quines són les seves fases, el maltractament com a problemàtica social, la prevenció, etc. Per altra banda, la part pràctica consta de 3 apartats principals: gràfiques comparatives de Catalunya des del 2010 fins a l'any 2015, seguiment de l'actualitat i entrevistes a víctimes que han patit violència de gènere.


Nom del Treball: Començant des de zero

Alumne: Marc Sayós

Tutor: Josep Maria Moreno

La creació d’una empresa pot ser llarga i lenta, però és alhora un procés interessant i emocionant en el qual possiblement hi dedicaràs molt del teu temps si decideixes dur-lo a terme. És per això que vaig decidir centrar el meu Treball de Recerca en permetre al lector iniciar-se en el món empresarial i en l’emprenedoria, de la forma més fàcil possible.

El treball consta bàsicament de dues parts: la primera explica tots els processos necessaris i també els recomanables per iniciar una empresa, des de l’elecció de l’idea fins al tipus de publicitat que seria recomanable; mentre que la segona consisteix en la pròpia creació d’un restaurant com a model i exemple per als lectors, i consta de l’elecció del local i els càlculs econòmics corresponents entre d’altres punts.