Setmana de la ciència a l'INS Taradell

Setmana de la ciència a l'INS Taradell

per Institut Taradell -
Nombre de respostes: 0

A l'institut hem celebrat la Setmana de la Ciència, esdeveniment que es celebra a tot Europa del 11 al 20 de novembre. Aquest any està dedicat a l’Any Internacional dels Llegums, l’Any internacional del Mapa i l’Any Internacional de l’Entesa Mundial.

Els quatre nivells d'ESO han participat en una activitat diferent. 1r i 2n d’ESO al 2n concurs de cartells setmana de la ciència; 3r d’ESO al primer concurs «cap pregunta sense resposta» i els grups de 4t d’ESO de l’itinerari acadèmic científic han assistit a un taller de disseny d’experiments ofert per la Biblioteca Antoni Pladevall i Font i impartit per LABCLUB.

Els guanyadors del concurs de cartells són:

1r Premi, Mireia Montaña i Rovira de 2n D i Laura Raurell i Soler de 1r C.

2n Premi, Berta Jofré i Margenet de 2n C i Roger Pagès i Lavandero de 2n A.

3r Premi, Maria Aumatell i Cano de 2n A

Els guanyadors del concurs «cap pregunta sense resposta» són:

1r Premi, Albert López i Cabello, 3r A; 2n Premi, Adrià Castells i Vallmitjana, 3r C i 3r Premi Gemma Aragay i Llovera, 3r A.

El taller de disseny d’experiments conduït per Federica Lombardi, Doctora en Biologia Computacional, University College Dublin i Jordi Sebastià, Doctor en Biologia, Universitat de Barcelona, va emocionar als alumnes assistents que van poder treballar conjuntament amb dos professionals que es dediquen a la investigació.