SOL·LICITUDS D’ÚS SERVEIS ESCOLARS DE TRANSPORT I MENJADOR ESCOLAR CURS 2020-2021

INSTRUCCIONS PER A PRESENTAR LES SOL·LICITUDS D’ÚS DELS SERVEIS ESCOLARS DE TRANSPORT I MENJADOR ESCOLAR DEL CURS 2020-2021

Us informem que les famílies de l’alumnat interessat a sol·licitar l’ús dels serveis escolars de transport i, si és el cas, del de menjador associat per al curs 2020-2021, han de demanar-ho a través del centre educatiu corresponent, mitjançant l’imprès de sol·licitud específic i cal que adjunten, si és el cas, la documentació que correspongui.

Degut a la situació excepcional que estem vivint, hem simplificat, tant com hem pogut, el procediment per a presentar aquestes sol·licituds, i hem intentat fer-lo molt similar al sistema que es va utilitzar per a les preinscripcions.

El procediment per a presentar la documentació és el següent:

1. La família de l’alumnat interessat rebrà pel canal que el centre educatiu consideri oportú la documentació següent (s’accedeix als documents clicant a sobre els enllaços):

2. Cal imprimir, emplenar i signar l’imprès de sol·licitud.

3. En funció de les tres situacions en què es trobi l’alumnat cal fer el següent:

• A l’alumnat sol·licitant que ja hagi fet ús del servei de transport durant el curs anterior, i que no hagi canviat de residència o de situació familiar, ha de: o Trametre la sol·licitud emplenada i signada bé amb foto o bé escanejada i en format pdf.
• A l’alumnat sol·licitant que ja hagi fet ús del servei de transport durant el curs anterior, i que hagi canviat de residència o de situació familiar, ha de: o Trametre la sol·licitud emplenada i signada i la documentació que justifique la variació familiar (nous convenis reguladors, custòdies compartides, certificats de defunció, noves resolucions de discapacitat, resolucions d’acolliment) bé amb foto o bé escanejada i en format pdf.
• A l’alumnat sol·licitant que demana per primer cop aquests serveis, ha de: o Trametre la sol·licitud emplenada i signada, els documents d’identitat de la unitat familiar i, si cal, altra documentació (convenis reguladors, custòdies compartides, certificats de defunció, resolucions de discapacitat, resolucions d’acolliment) bé amb foto o bé escanejats i en format pdf.

4. Trametre la documentació esmentada al punt 3 (fotografia full signat o full signat escanejat)  per correu electrònic a l’adreça del  centre corresponent fins el dia 10 de juliol de 2020:

Institut Sòl de Riu, Alcanar:

o e3007087@xtec.cat
o Ruta TALC1 (Alcanar Platja-Alcanar)

Institut Escola Agustí Barberà, Amposta:

o e3013099@xtec.cat
o Ruta TAMP1 (El Poble Nou del Delta-Amposta)

Institut Ramon Berenguer IV, Amposta:

o e3000329@xtec.cat
o Ruta TAMP1 (El Poble Nou del Delta-Amposta)

• Institut de Tecnificació, Amposta:

o e3010888@xtec.cat
o Ruta TAMP1 (El Poble Nou del Delta-Amposta)

• Col·legi Sagrat Cor, Amposta:

o e3000299@xtec.cat
o Ruta TAMP1 (El Poble Nou del Delta-Amposta)

• Centre L’Àngel, Amposta:

o e3006599@xtec.cat
o Rutes TEAM1 (Amposta-Amposta), TEAM2 (Ulldecona-Amposta per l’interior), TEAM3 (Ulldecona-Amposta per la costa) i TEAM4 (Sant Jaume d’Enveja-Amposta)

• Institut Les Planes, Santa Bàrbara:

o e3008456@xtec.cat
o Rutes TSBA1 (Godall-Santa Bàrbara), TSBA2 (Mas de Barberans-Santa Bàrbara) i TSBA3 (Freginals-Santa Bàrbara)

• Escola Ramón y Cajal, Ulldecona:

o e3004463@xtec.cat
o Ruta TULL1 (L’Arion-Ulldecona)

• Institut Manuel Sales i Ferré, Ulldecona:

o ies-manuel-sales@xtec.cat
o Ruta TULL2 (Les Ventalles-Ulldecona)

Atentament,

Equip Directiu INS Sòl-de-Riu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>