TERCER TRIMESTRE

Benvolgudes famílies,

La Comunitat Educativa de l’Institut Salvador Sunyer i Aimeric desitja de tot cor que us trobeu bé. Us volem transmetre un munt d’energia positiva per afrontar amb tranquil·litat aquest confinament que preveiem que es pot allargar més del que ens pensàvem en un primer moment.

Sapigueu que el professorat del centre s’està posant al dia per tal que els vostres fills/es puguin seguir avançant en el seu procés d’aprenentatge i que els tutors i les tutores estan intentant arribar a totes les famílies.

En segon lloc, voldria informar-vos que rebreu en el correu de centre associat als vostres fills/es  les notes del segon trimestre i la trucada corresponent del tutor/a.

Com potser heu sentit en els mitjans de comunicació, el Departament  ha comunicat l’inici no presencial de les activitats acadèmiques per al  tercer trimestre. Com no pot ser de cap més altra manera, aplicarem el  seguit d’instruccions que ens fa arribar l’administració per tal de poder gestionar el curs de la millor manera possible. Per tal que l’alumnat pugui organitzar-se bé les tasques que ha de fer, una de les mesures que hem implantat és l’enllaç que trobaran a la Web  del Centre on podran accedir a les tasques del seu curs, que s’aniran actualitzant setmanalment mentre duri la situació actual.

Cal que tingueu present que a partir del tercer trimestre, segons les recomanacions que el Departament estableix, les tasques són obligatòries i esdevenen avaluables.

És per això que us demanem la vostra implicació: assegureu-vos que tenen accés a les tasques i que les  fan arribar al professorat de la matèria.

Per acabar, fer-vos saber que estem treballant, conjuntament amb l’Ajuntament i el Departament, per tal de poder establir quines són les necessitats tecnològiques de totes les famílies del nostre centre i poder assegurar la igualtat d’oportunitats.

Sempre a la vostra disposició, rebeu de tot el claustre una forta abraçada desitjant que, tot seguint les indicacions del Departament de Salut, aquest confinament ens faci a tots més forts i més solidaris.

Salut,

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>