PROJECTE 1r ESO: CURSA DE SALT

El divendres 28 de gener de 2019, l’alumnat de primer d’ESO va culminar el seu projecte d’organització de la cursa de Nadal fet durant la setmana del 17 al 21 de desembre de 2018. Per raons alienes, no es va poder realitzar la cursa el dia previst i un mes després va arribar el dia.

L’alumnat de 1r es va dividir en grups cooperatius per organitzar tota la preparació de la cursa: disseny del recorregut, fabricació de medalles i diplomes, muntatge del photocall, animació amb speakers, preparació de l’escalfament previ i estirament posterior a la cursa , presentació digital i oral de la cursa a les escoles, assessorament als esportistes, entrega de pomes i diplomes, elaborar graelles de participació, fer les photo-finish, entrevistes als participants…

Va ser una experiència molt enriquidora per a tots els nois i noies de l’institut durant el projecte i el dia de la cursa.

Van ser convidats els alumnes de sisè de primària de les escoles de Salt i hi van participar : El Pla, El Gegant del Rec, el Santaló i Les Deveses. Tots van participar corrent o caminant els 1500 metres de recorregut a l’Era de Cal Cigarro. Els guanyadors i guanyadores van ser els següents:

Categoria femenina sisè de Primària:

1a – Boto Dampha de l’escola El Gegant del Rec

2a – Hadicha Aravam de l’escola Santaló

3a – Nafi Cissoko de l’escola El Gegant del Rec

Categoria masculina sisè de Primària:

1r – Mamadi Cissé de l’escola Santaló

2n – Destiny Ohiengbomwan de l’escola Les Deveses

3r – Amin Vendenir de l’escola Santaló

Categoria femenina 1r d’ESO:

1a – Inas Zeruali

2a- Marina Serrat

3a- Mansata Diedhiou

Categoria masculina 1r d’ESO:

1r- Ayoub Zerouali

2n- Martí Homs

3r- Hassane Tacania

PREPARACIÓ DE LA CURSA

ARRIBADA I INSCRIPCIÓ

ESCALFAMENT

CURSA 6è

PÒDIUM 6è

CURSA 1r ESO

PÒDIUM 1r ESO

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>