Tercer va d’excursió als museus del disseny i de la música

MIREU MÉS FOTOS I VIDEOS

Els alumnes de tercer, dimecres passat (com la resta de l’institut) van sortir d’excursió. Van visitar el museu del disseny i el de la música.

El primer és el que coneixem popularment amb el nom de “la grapadora”. Jutgeu vosaltres mateixos aquest nom fent un cop d’ull a les fotos de l’edifici:

El museu del disseny ens va sorprendre per la quantitat d’objectes curiosos i estranys, la majoria dissenyats per creadors catalans. Com a curiositat vàrem poder veure un vàter amb pica incorporada que filtrava l’aigua amb què et rentes les mans per utilitzar-la quan tires de la cadena.

Pel que fa al museu de la música, vam saber que aplega més de 2000 instruments. Ens va sorprendre el Theremin, un instrument que juga amb les ones electromagnètiques i que es va utilitzar molt en bandes sonores de pel·lícules sobre extraterrestres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>