Anem al Museu de les Ciències Naturals de Barcelona i ens rep l’Urko!

MIREU MÉS FOTOS

Anem al Museu de les Ciències Naturals de Barcelona i ens rep l’Urko, un gran goril·la de 200 kg, fill de l’únic goril·la albí del món. Sabeu a qui em refereixo oi? 

Si alguna vegada heu sentit  el desig d’immortalitzar el temps i l’espai per apreciar les formes de la natura i dels animals en estat salvatge, els museus de les ciències són una finestra oberta per a fer-ho.

En la nostra visita al Museu de les Ciències Naturals de Barcelona, SIEI i Aula Oberta  hem tingut el plaer de viure una experiència inoblidable. Hem passat per un recorregut que ens ha transportat per l’evolució conjunta de la vida i la Terra des dels seus orígens fins a l’actualitat. Hem travessat espais d’exposicions que mostren la natura a través de la fotografia, l’art i la ciència, per finalment detenir-nos a examinar minuciosament el món dels vertebrats, animals recollits sempre després de morir per causes naturals en captivitat.

La visita al museu ha sigut un viatge breu i ens ha connectat especialment amb els animals. Ens hem quedat amb ganes de fer el recorregut sencer i descobrir tots els secrets que amaga aquest  museu. Ens quedem amb el sabor del saber i amb moltes preguntes i curiositats per satisfer. Molts hi tornarem, uns amb els seus pares, mares i germans i altres pel seu compte o amb altres familiars i coneguts. 

 

Redacció: Nadia El Fatimy: professora del SIEI

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>