Canvi ESO Canvi BATXILLERAT Canvi CICLES FORMATIUS

Video de comiat als alumnes de segon de batxillerat

 

Molta sort a tots aquells alumnes que heu acabat aquesta etapa i, per desgràcia, deixeu de formar part del dia a dia al nostre institut…. Però la vostra emprempta sempre serà aquí amb nosaltres. De part de tot l’equip de persones que formem part d’aquest institut, i gràcies també a la gran edició d’aquest per part de la nostra coordinadora de batxillerat, Pilar Juanhuix, us dediquem aquest petit video.

MOLTA SORT A TOTHOM!!

Acte de comiat als alumnes de 1r d’ESO

La setmana passada es van reunir tots els alumnes de 1r d’ESO amb els seus respectius tutors a les seves aules. Per desgràcia aquesta situació excepcional va fer que no poguessin assistir tots i com que els tutors van fer una presentació molt maca de comiat, la compartim amb tots vosaltres per tal que, tots aquells que no hi eren, puguin gaudir-la.

Acte final del projecte “Vies Verdes” dels alumnes de 4t d’ESO

Dimarts es va fer l’acte de cloenda del Projecte Open Cohesion School, en el qual els alumnes d’Economia de 4t han participat. En aquest petit vídeo podeu veure la intervenció de María García López, la portaveu del nostre projecte que va presentar el vídeo final.

Un projecte interessant dels de 4t


Els alumnes d’Economia de 4t d’ESO han participat durant el 2n i 3r trimestre en el projecte Escoles Obertes.
OpenCohesion School és un programa educatiu interdisciplinari innovador per a les escoles de secundària per promoure la supervisió ciutadana de les finances públiques mitjançant l’ús de les dades obertes i… Llegeix més»

Star Wars i 1r d’ESO

 

Els alumnes de castellà de 1r d’ESO tenien un repte aquestes dues darreres setmanes: escriure una introducció de l’episodi 2020, si aquest any fos una pel·lícula d’Star Wars. L’autora és la Claudia Romo, de 1r d’ESO D, i el video ens el passa la seva professora, l’Alicia Bayona.

El Roca diu #StopPlàstic

Els i les alumnes de la matèria de Cultura i Valors de 3r i 4rt de la ESO aquests dies de confinament hem aprofitat per investigar una mica més sobre allò que tots i totes sabem: vivim en un món de plàstic i això no és bo per ningú!

Per això hem fet alguns collages, cartells, petites presentacions… perquè en prenguem més consciència. Aquí en teniu una mostra!

A més l’Abril Barco de 4rt C ens ha fet aquesta petita presentació: #StopPlàstic

 

CONFIRMACIÓ PELS ALUMNES QUE JA CURSEN AL NOSTRE INSTITUT

Benvolgudes famílies d’alumnat d’ESO i batxillerat,

A partir de demà i fins divendres 22 de maig, cal que confirmeu si el vostre fill o la vostra filla continuarà matriculat el curs vinent a l’institut Rocagrossa.

Cal que feu la confirmació contestant el següent formulari:

Formulari de confirmació de matrícula

Us informo també que el proper dilluns 18 de maig, enviarem al correu electrònic de l’alumnat un formulari per a seleccionar les matèries optatives del curs vinent. Esteu pendents per ajudar-los a seleccionar.

Atentament,

La Direcció

Dimarts 5 de Maig

Benvolgudes famílies,
Desitgem que a casa vostra tothom continuï en bon estat. Si teniu qualsevol incidència, si us plau comuniqueu-la al tutor o la tutora.
Com cada dilluns, avui l’alumnat ha rebut la feina setmanal. Han de seguir fent tota la feina que puguin i el millor… Llegeix més»