Vaga convocada pel dijous 21 de Febrer


Benvolgudes famílies,

Com ja sabreu, demà dijous 21 de febrer hi ha convocada una jornada de vaga general, que afecta diferents col·lectius del nostre centre.

Pel que fa al professorat, no coneixem el seguiment que tindrà la vaga en el nostre claustre, però us informem que el marc normatiu corresponent contempla, als centres educatius de secundària, un sol membre de l’equip directiu com a serveis mínims per atendre l’alumnat que vingui al centre.

 El centre romandrà obert en horari lectiu habitual, però no podem garantir el funcionament ordinari de l’institut ni com s’establirà la custòdia de l’alumnat que vingui al centre.

Dir-vos també que l’alumnat de 3r, 4t d’ESO, 1r de BTX, 2n B de Batxillerat, CFGM, CFGS i Futbol  han sol·licitat a través dels seus delegats i delegades que s’adheriran a la vaga.

Els exalumnes ens visiten!


La Bahkta Naceri, exalumna del centre, ens va venir a visitar el mes de desembre. Està estudiant el cicle superior d’administració i finances a l’institut Serrallarga de Blanes. N’està molt contenta.
Aconsella als alumnes de 4t que prenguin el camí que prenguin, ja siguin… Llegeix més»

Una xerrada interessant


Dilluns 28 de gener, al teatre de Lloret, uns quants alumnes i professors afortunats del Rocagrossa van poder assistir a la xerrada que l’economista Xavier Sala i Martín va fer en el marc “Desenvolupa’t” que organitza l’Ajuntament de Lloret amb la finalitat d’orientar, i… Llegeix més»