Canvis de dates en TdS, PdR i Preinscripció

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu el tancament dels centres en motiu de la pandèmia del covid-19 serà fins el dia 27 de març inclòs, de moment, segons instruccions del Departament d’Educació. En el cas que poguéssim tornar a fer classes el dia 30 de març, durant aquella setmana no es realitzaran el Treball de Síntesi (1r, 2n i 3r d’ESO) i el Projecte de Recerca de 4t d’ESO tal com teníem programat en el calendari de curssinó que es faran classes habituals. Donada la incertesa de la situació actual, traslladarem el Treball de Síntesi i el Projecte de Recerca a una altra data durant el tercer trimestre.

A més a més, el Departament d’Educació amb data d’avui 17 de març de 2020 posposa les dates de preinscripció de l’ESO fins a nou avís. De la mateixa manera ja comunicaran en el seu moment el possible canvi de data de la selectivitat.

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració.

Salutacions cordials,

Equip directiu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>