PREINSCRIPCIÓ CURS 2021-2022

 

DonEn aquesta entrada, trobareu la informació sobre la preinscripció per al pròxim curs 2021-2022.

*El Taulell d’anuncis virtual s’anirà actualitzant segons avanci el procés de la preinscripció, mostrant el barem provisional, el definitiu, les llistes, etc.

Taulell d’anuncis virtual* (Publicada l’oferta inicial de places)

Infografia

Calendari

Baremació

Horari atenció Secretaria

Codi de centre

Web preinscripció Departament

Donar-se d’alta a l’idCAT Mòbil

 

Crit del Vent n5

Aquí us deixem el número 5 de la revista Crit del Vent.

Esperem que us agradi, i no oblideu que si voleu participar ho podeu fer contactant per correu electrònic amb la Carme Carbonell (carme.carbonell@inspicdelvent.cat)

Crit del vent n5

 

Projectes a 1r ESO

Des de les matèries de Ciències Socials i Biologia a 1r ESO treballem per projectes.
Dintre del primer projecte “Els orígens” l’alumnat s’han convertit en geòlegs i arqueòlegs per aprendre i conèixer l’origen de la Terra, com aquesta es troba viva i en continu canvi sota… Llegeix més»

Simetria i disseny

Aquest primer trimestre hem treballat la simetria a través de la repetició de patrons a la matèria de Visual i Plàstica de 3r d’ESO. És una pràctica artística molt lligada a les matemàtiques. Després d’aprendre diferents moviments per crear simetries lineals i planes, hem aplicat… Llegeix més»

Servei Comunitari – Campanya cap nen sense joguina

Aquesta setmana i fins al 21 de desembre de 2020 estem realitzant dintre del Servei Comunitari amb col·laboració de la Creu Roja de Caldes de Montbui una recollida de joguines per tal que ningun infant del municipi és quedi sense joguina aquestes festes.

Els alumnes que fan la campanya han fet el cartell que veureu a continuació. Us animeu a que participeu deixant la vostra joguina a consergeria com a tard el 21 de desembre!!!!!!!