MATÍ DE INVESTIGACIÓ AL PARC DE RECERCA BIOMÈDICA

Avui els científics de l’institut hem viscut en directe la Biologia molecular i la  recerca biomèdica. Apassionant!!!

Els alumnes de primer i segon de  Batxillerat que cursen Biologia i els seus professors, hem estat tot el matí treballant al Centre de Regulació Genòmica del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona, al costat del mar.

Tècniques d’electroforesi que formen part de les  investigacions sobre l’expressió del DNA en el camp de la neurociència ha estat el nostre punt de mira i la nostra ocupació exclusiva durant unes hores.  Hem disposat d’un laboratori per a nosaltres, amb els seus aparells i instruments al nostre abast, treballant amb els protocols i les indicacions que ens explicava  la Sílvia, una jove investigadora, doctora en Ciències Biomèdiques, que amablement ens ha dedicat el seu temps. Després de realitzar les experiències hem pogut observar els resultats.

Com a docent, apostaré sempre per la realització del treball en directe per comprendre els conceptes treballats a classe.

Rosa Solé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>