Instal·lacions

 

L’institut Montpedrós compta amb aulari per a tot l’alumnat d’ESO i batxillerat, amb aules per a grans grups i també per a desdoblaments o grups reduïts. 

A més, té aules específiques: dos laboratoris (Biologia-Geologia i Física-Química), dos tallers de tecnologia, una aula de música, una de visual i plàstica, una d’informàtica i una biblioteca-mediateca. 

També disposa d’un gimnàs amb vestidors i diferents zones d’esbarjo i esport: comptem amb pista de bàsquet i voleibol, i també amb una zona per al futbol. 

Als mòduls hi ha aules preparades per a la pràctica educativa, tant per a grans grups com per a grups reduïts. 

Totes les aules de l’edifici compten amb pissarra tradicional, però també amb pissarra digital i/o blanques, amb canó i equipament informàtic. A més, els aprenents disposen d’ordinadors portàtils socialitzats. 

L’institut esdevé ja un centre unificat, on l’espai original de l’escola Montpedrós conviu amb la zona ampliada, les obres de la qual van ser encetades pel Departament d’Educació el novembre de 2017. 

A més, des del projecte ABP “Millorem el nostre institut”, liderat des de la matèria de tecnologia i tutories, durant el curs 2018-2019, els aprenents van detectar una sèrie de necessitats en els espais, i les van promoure i presentar a les noves famílies durant la Jornada de Portes Obertes. Per portar a terme aquestes reformes i actualitzacions l’institut va comptar amb l’estreta col·laboració del Departament d’Educació, l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló, de l’AMPA i de famílies, aprenents i professorat, que, amb les seves mans, van millorar els espais durant la Jornada Millorem el Nostre Institut, el juny de 2019. 

L’institut treballa per al manteniment i actualització de l’edifici i promou la cura dels espais, i és per això que dedica esforços, amb els aprenents en primera línia, quant a la detecció de necessitats, i a la revisió i disseny de millors espais.