Teatre a Vilafranca del Penedès

L’alumnat de 4t d’ESO ha fet aquest mes de gener una sortida a Vilafranca del Penedès en què han pogut veure per començar el matí una versió de l’obra Mirall trencat, de l’autora Mercè Rodoreda de qui estan fent una lectura a l’aula. Després han… Llegeix més»

Extraescolars

Les activitats extraescolars es faran els dies següents:

  • Dijous robòtica de 16:30 a 18h
  • Dimarts anglès de 16:30 a 18h

La Muntanyeta – Moja

És final de trimestre i teníem ganes de passar-ho bé. Hem anat a La Muntanyeta a fer brasa i esport.Gran gala per The Big Challenge 2018

Tot l’alumnat del centre hem participat de la gala The Big Challenge. Hem fet l’entrega de premis al guanyadors de cada curs i hem pogut fer un tast dels jocs que ens ofereix la plataforma.

Tractem la desigualtat de gènere

Fa uns dies l’alumnat de 4t d’ESO es va trobar amb una sorpresa en accedir a l’aula: una ambientació per treballar les sensacions dels ambients a partir de temes de gènere. Tot l’espai estava ple de notícies de les darreres setmanes sobre desigualtats de gènere… Llegeix més»

Illa Fantasia 2018

Hem acabat un altre curs i cal reconèixer la feina ben feta amb una sortida que tots esperàvem.
Els alumnes de 1r i 2n han anat a l’Illa Fantasia a gaudir del final de curs.

Viatge a Brighton 2018

Els alumnes de 2n i 3r d’ESO han anat de viatge a Brighton. Ha estat una experiència molt enriquidora plena d’aventures i bons moments. Si no us ho creieu, feu un cop d’ull al vídeo i ho comprovareu!

La Festa de la Sang

A Sant Quintí de Mediona el 26 de maig de 2018 hem celebrat la Festa dels Donats la Sang de l’Alt Penedès. En aquesta festa l’alumnat del nostre centre ha col·laborat amb l’acompanyament dels donants tant a la recepció en el moment d’omplir els formularis,… Llegeix més»

Visita museu tecnològic de Terrassa

Els alumnes de 3r hem visitat el museu tecnològic de Terrassa. Hem pogut assisstir a tallers d’engranatges i d’electricitat i hem recorregut el museu fent alguns descobriments interessantíssims. Ens han agradat molt la gàbia de Faraday i l’exposició del motor.Experimentem amb el cicle de l’aigua

Els alumnes de 1r d’ESO hem fet a l’aula de ciències una maqueta que simula el cicle de l’aigua. La maqueta ens ha permès completar tot el cicle, recreant una sequera o una inundació.
Les Deus

L’esport, l’aventura i la diversió s’han unit per fer-nos gaudir d’un dia envoltats del nostre entorn natural. Els alumnes de 1r d’ESO de l’Institut Vall del Mediona hem anat a les Deus de Sant Quintí a passar el matí i esbargir-nos després de terballar de… Llegeix més»