Compra de llibres i material pel curs 2020-2021. Devolució de llibres curs 2019-2020.

Benvolgudes mares, pares o tutors/es,

La llista de llibres pel proper curs 2020-2021 és en aquest fitxer per qui vulgui adquiriri-los per qualsevol via: Llibres-Curs-2020-2021

Per qui vulgui comprar-los a través d’iDdink la llista és: Llibres iDdink CURS 2020-2021 trobareu indicacions de tot en la seva web iDdink  i en els enllaços d’ajuda: Video llarg, Video curt, Comandes, Tracte llibres.

Seguint amb la política de reutilització, els canvis han estat mínims en relació al curs 2019-20. Recordeu que el material informàtic, que surt al llistat iDDink, NO ÉS OBLIGATORI comprar-lo; només és una proposta d’iDdink per qui consideri necessari tenir ordinador a casa.

Us recordem que cada família pot comprar els llibres lliurament on vulgui, malgrat que alternativament mantenim la col.laboració amb la plataforma iDDink.  Aquesta empresa ofereix descomptes i també la recompra dels llibres a final del curs escolar. El procediment de RECOMPRA dels llibres del curs 2019-2020 actual, el trobarreu en aquest link: Com fer el RETORN DE LLIBRES CURS 2019-2020   Teniu informació dels avantatges iDdink a: Carta informativa iDDINK i també Procediment compra iDDINK

Quan s’obri el termini de compra dels llibres, heu de tenir en compte:

  • Pel que fa a les matèries optatives i de modalitat a cursar, no serà fins el setembre que sabreu les que faran els vostres fills. Per tant no podreu comprar els llibres corresponents fins llavors.
  • Pel que fa a l’anglès té dos nivells, Alt o Mitjà, però només s’ha de comprar un sol joc de llibres (Student book + Workbook) dels dos. A 1r ESO no sabreu el que correspon als vostres fills fins que se’ls assigni al curs corresponent, al setembre. A la resta de cursos, en principi continuaran el nivell que han fet aquest curs 19-20.
  • Els i les alumnes d’ESO de la SIEI compren els mateixos llibres que la resta d’alumnes.
  • Sobretot, és molt important que NO plastifiqueu, nomeneu, escribiu, etc, en cap dels llibres en previsió de possibles canvis al setembre. L’empresa Iddink NO farà cap canvi si no estan en perfecte estat. 

IMPORTANT pels alumnes actuals: Pel retorn de llibres de text, us demanem que seguiu les indicacions de Iddink, es a dir, els llibres no han d’estar subratllats ni escrits. Esborreu tot allò que pugueu ja que si hi-ha mes de 10 pàgines guixades el llibre no valdrà i no podran retornar diners. Vegeu un video de com fer el retorn AQUI

 

LLIBRES PER CICLES FORMATIUS

La llista de preus generals, llibres, vestuari i material per Cicles Formatius, es lliura en el moment de la matrícula, visita aquesta pàgina per saber-ne més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>