MARXA D’ORIENTACIÓ

El passat 23 de març de 2021, els alumnes de 1r de batxillerat van participar a la “Marxa d’Orientació” pels voltants del circuit de Motocròs de Bellpuig, organitzada pel Departament d’Educació Física. Aquesta activitat que es realitza cada any i forma part de les activitats… Llegeix més»

PORTES OBERTES VIRTUALS

PORTES OBERTES VIRTUALS
Obrim les portes de l’institut als futurs estudiants de manera virtual, perquè pugueu visitar-nos de manera segura.
Podeu visitar-nos sol·licitant cita prèvia al telèfon 973320083 o al correu a secretaria@institutlopladurgell-bellpuig.cat
 

 

Animac

Fins a 7 de març s’està celebrant a Lleida la Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya, Animac. Els darrers anys els alumnes del centre han assistit a les projeccions que es poden veure a la Llotja, però enguany no ha estat possible fer aquesta… Llegeix més»

TALLERS ECONOMIA 4 ESO

Els alumnes de quart d’ESO de la matèria optativa d’economia participen als tallers EFEC promogut per l’Institut Català de Finances que tenen per objectiu donar coneixements i cultura financera als estudiants d’ESO. Els aspectes tractats són per exemple els impostos, el rebut de salaris, els… Llegeix més»

Python a primer de Batxillerat?


Al primer trimestre d’aquest curs envoltat de dubtes i confinaments, hem introduït Python als alumnes del primer curs del Batxillerat Tecnològic… però, què és això de Python?
És un llenguatge de programació informàtic gratuit, de codi obert i recolçat per una gran comunitat, molt utilitzat… Llegeix més»