Segon any consecutiu que guanyem la First Lego League de la UPC (EEBE)!

Sembla mentida, però… no ho és! Hem tornat a guanyar el torneig de la First Lego League de la UPC (EEBE). Sí, sí tal i com ho sentiu, però es que aquest any també hem guanyat el premi al comportament del robot!

En aquest tercer any tornem a assolir els nostres objectius i podrem representar a l’institut a la gran final nacional que es farà a Tenerife els dies 28 i 29 de març.

Un cop més, estem molt contents amb el resultat obtingut. No obstant, el més important és l’amistat i els vincles que creem entre nosaltres. Guanyar en un esport sempre és fanstàtic, però descriure com és fer-ho amb un equip és una cosa que no es pot explicar: tantes emocions contingudes,  tant d’esforç, companyerisme, superació en els moments difícils… i veure finalment com els nostres somnis es converteixen en realitat, poder-ho compartir amb els amics, o, com diem entre nosaltres, amb la nostra petita família. Ara ens espera Tenerife, unes illes fanstàstiques on intentarem donar-ho tot per arribar a alguna de les finals internacionals. Sabem que és molt difícil, ja que tots els equips que participen venen amb un gran treball darrera. Sigui com sigui i passi el que passi estem molt orgullosos del camí que portem i que continuarem fent. Guanyem o perdem sempre estarem junts i això és el millor premi que podem guanyar en aquest torneig: l’amistat. Una amistat infinita que sempre, per temps que passi, tindrem als nostres cors.

I com no. No podem acomiadar-nes sense recordar i agrair a tots aquells i aquelles que ens han recolzat: a tot l’equip de professors i professores de l’institut, a tots els amics de les xarxes socials, als nostres companys i companyes de l’institut, als espònsors, a la fundació Scentia, als equips de la FLL amb qui hem compartit experiències, i especialment als nois i noies de l’INS Torrent de les Bruixes, als voluntaris, àrbitres i jutges i en definitiva, a totes les persones que han fet possible el torneig. I com no podia ser d’una altra manera, sobretot volem donar les gràcies a les persones més importants de les nostres vides: la nostra família. Pares, mares, germans/es… gràcies pel vostre recolzament incondicional en el dia a dia.

 

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM!!!

L’equip de Robòtica de l’INS Joan d’Àustria: White Raven