Primer d’ESO en bicicleta al Front Marítim

Dimecres passat l’alumnat de primer d’ESO vam fer la primera sortida d’EF amb bicicleta al Front Marítim. L’empresa Biciclot ens va deixar les bicicletes, ens van fer de guies i també ens van parlar de la seguretat vial.

La ruta que vam fer és un itinerari d’uns 12 Km de recorregut, que comença a Biciclot i transcorre per carrers tranquils, parcs, zones de vianants i  diferents tipus de carrils bici, que ens permeten valorar les condicions de mobilitat de la nostra ciutat.
Pedalant ipedalant, vam conèixer diferents tipus de carrils bici, i també vam tenir l’oportunitat de veure les darreres remodelacions urbanístiques fetes en ocasió de Fòrum de les cultures. Després, vam passar per la desembocadura del riu Besòs abans de tornar a Can Picó pel costat del litoral.

Ens ho vam passar molt bé i a més a més, vam fer un munt d’esport a l’aire lliure en comptes de passar el matí tancats a una aula.

Aquesta és la primera sortida de les 5 pendents que farem al llarg d’aquest trimestre, perquè cada dia hi anirà un primer. Les següents seran el 25, 26 i 27 de novembre i el 2 de desembre. Estigueupendents si voleu veure’n fotos!