Game Over: atenció amb els accidents

El passat divendres 6 de novembre va venir al nostre institut en Mario, un noi que va estar ingressat a l’ institut Guttmann a causa d’un accident de moto, per explicar-nos la seva història, les conseqüències que va tenir i com ho va afrontar des del seu punt de vista.

La seva història comença gràcies als seus amics, que li expliquen el que va passar realment ja que ell no se’n recordava.

Anaven en moto per una carretera i havien de girar en una corba, però va topar amb les baranes protectores de l’autopista. Al topar ell va sortir disparat dotze metres cap endavant i quatre cap avall. Es va donar un cop fort al cap, es va trencar dues o tres costelles, una d’aquestes li va perforar un pulmó i a més es va fracturar algunes vèrtebres. A causa d’ aquestes lesions a les vèrtebres va perdre la mobilitat i la sensibilitat d’ abdomen cap avall, aleshores va estar ingressat a l’institut Guttmann què és un “centre” especialitzat en lesions medul·lars i cefàliques.

Un cop ens va explicar com va succeir el seu accident ens va posar un vídeo on diverses persones amb diferents casos explicaven el que els havia passat en diversos accidents, com es sentien i el que haurien fet per evitar-ho.

A continuació ens va fer reflexionar sobre el que havíem vist en el vídeo, que penséssim abans de fer alguna imprudència mentre conduïm.

Jo crec que això de la xerrada del programa Game Over és una bona idea, ja que d’ aquesta manera nosaltres podem ser conscients de les conseqüències dels nostres actes.

Anna QA