Ajudes per participar en cursos d’inmersió en llengua anglesa

Si el darrer curs (2019-2020) vas rebre una beca del ministeri, has estudiat 2n de batxillerat o un cicle formatiu de grau superior, aquesta notícia t’interessa. Vols millorar el teu nivell d’anglès dràsticament, en poc temps i no saps com? T’agradaria tenir classes personalitzades amb professorat nadiu de parla anglesa però no t’ho pots permetre? Que et semblaria conèixer noves ciutats de l’estat espanyol juntament amb nois i noies com tu d’altres parts de l’estat?english student

Doncs és possible, molt recomanable i gens car amb les Ajudes per participar en cursos d’inmersió en llengua anglesa organitzats per la UIMP. Això és el que l’alumnat que ha participat anteriorment en aquests programes ens han comentat, un esforç d’una setmana que val molt la pena aprofitar, i que aquest curs, degut al COVID-19 ha estat ajornat més del compte, però afortunadament no anul·lat!

english studentEls beneficiaris d’aquesta ajuda assistiran a un curs intensiu d’immersió lingüística en anglès, en règim d’internat, d’una setmana de durada, a triar entre el 2 de novembre i el 14 de desembre de any 2020 (dates de començament dels cursos), en algun els següents emplaçaments: Santander, La Corunya, Conca, Sevilla, Granada, Tenerife, Madrid, Barcelona, Pirineus i Cartagena.

Així que entra al web habilitat pel ministeri, llegeix els requisits demandats, i si els acompleixes no dubtes en inscriure’t! Una experiència educativa, social i quasi fins i tot vital t’està esperant!