Estrenem impressora 3D

L’Institut de Gurb estrena aquest curs una impressora 3D per tal que els alumnes puguin dissenyar i imprimir peces per incorporar als seus projectes.
Us oferim un petit vídeo de la impressió d’un dels primers dissenys que hem fet amb els alumnes de l’optativa de disseny… Llegeix més»

Recordem la importància de respectar els drets humans

Avui, 1 d’octubre, hem recordat la importància del respecte dels drets humans. Per això n’hem rellegit tots plegats la Declaració Universal del 1948.Declaració Universal de Drets Humans
PREÀMBUL
Considerant que el reconeixement de la dignitat inherent i dels drets iguals i inalienables de tots… Llegeix més»

Certificats Escola Oficial d’Idiomes

Aquest matí ha vingut la Vanesa Campillejo, directora de l’EOI de Vic, a fer el lliurament dels certificats als alumnes que van aprovar el B1 d’anglès al juny. Moltes felicitats a tots, i també a tots els que van aprovar el B2!

Projecte de Qualitat i Millora Contínua

 
Aquest curs 2018-19, l’Institut de Gurb ha entrat a formar part del Projecte de Qualitat i Millora Contínua (PQiMC) del Departament d’Ensenyament. Aquest projecte té l’objectiu d’ajudar els centres educatius a dissenyar, implementar, avaluar i millorar contínuament els seus sistemes de gestió per poder aconseguir… Llegeix més»

Reunions d’inici de curs

Benvolgudes famílies,
Us informem de les dates de les reunions d’inici de curs:

  • 1r i 2n d’ESO: dimarts 25 de setembre.
  • 3r i 4t d’ESO: dimarts 2 d’octubre.

Totes les reunions es duran a terme a les 19 h a l’institut.
Us hi esperem!
Cordialment,
Equip directiu

Setmana Europea de la Mobilitat

Benvolgudes famílies,
Del 16 al 22 de setembre se celebra la Setmana Europea de la Mobilitat. El municipi de Gurb i l’institut ens sumem a la programació d’actes d’aquesta setmana, per la qual cosa el proper divendres dia 21 de setembre el carrer de l’Olivera (on està… Llegeix més»

Ajuts per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu

Benvolgudes famílies,
Us informem que el Ministeri d’Educació i Formació Professional ha convocat ajuts individualitzats per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu. Les famílies que estigueu en situació de demanar-los, cal que us dirigiu a la pàgina web següent:
http://ensenyament.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/358-ajuts-ministerio-NEE
El termini de sol·licitud dels… Llegeix més»

Inici del nou curs 2018-19

Benvolgudes famílies,
Us informem que les classes del nou curs 2018-19 començaran el dimecres dia 12 de setembre a les 8 h del matí. Podeu trobar tota la informació referent a l’inici de curs a la nostra pàgina web.
Aprofitem per recordar-vos que la prova d’accés al… Llegeix més»

Viatge a Cantàbria

Us compartim el vídeo que recull els millors moments del viatge de final de curs de 4t d’ESO, que es va realitzar a Cantàbria del 18 al 22 juny. Va ser una manera molt bonica d’acabar el curs i també l’etapa a l’Institut de Gurb.… Llegeix més»

Musical 2018

Us compartim el vídeo del musical de l’Institut de Gurb 2018, que van representar els alumnes del centre el passat dijous dia 14 de juny al Pavelló de Gurb. Desitgem que us agradi!

Optatives de 4t

Benvolgudes famílies,
Adjuntem el tríptic que vam repartir ahir a la reunió informativa sobre les optatives de 4t. En aquest tríptic hi podreu veure totes les optatives que s’ofereixen al nostre centre per 4t curs, una petita descripció de cada una i una proposta d’optatives que… Llegeix més»