Estem preparant el 25 de novembre (dia internacional per l’eliminació de la violència masclista)!

Bon dia a tothom!

L’Institut Escola, els Serveis Socials – Ariadna Pou i el SIOAJ (Serveis d’Informació, Orientació i Assessorament Juvenil/Punt Jove) – Mariona Altimira estem treballant en xarxa per dur a terme una de grossa el dia 25 de novembre a Castellterçol!

Com cada any, es busca augmentar el coneixement sobre la violència de gèner i, conseqüentment, eliminar la la violència vers les dones. L’objectiu final? Estar més a prop de la igualtat de gènere. El que estem fent aquest curs és treballar la temàtica des d’aquests tres àmbits (IE, SS i SIOAJ) dins del centre educatiu i extrapolar-lo al municipi. Un projecte educatiu que esdevindrà un resultat d’impacte social.

Ja us donarem més informacions, de moment us avancem que ens basem en l’iceberg de la violència de gènere. A continuació us deixem un vídeo explicatiu!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=nxKHXbqV_XM&feature=emb_title

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>