Dia de la Dona i la Nena en la Ciència

Avui 11 de febrer se celebra el Dia de la Dona i la Nena en la Ciència. L’objectiu fonamental d’aquest dia és visibilitzar les aportacions que han fet i fan les dones a la ciència i la tecnologia, que en són MOLTES.

Part d’aquestes aportacions ens les mostren els calendaris de dones científiques que, des del 2009, publica l’Observatori de la Igualtat de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. Aquests calendaris també els podeu veure per les parets del nostre institut.

 

Aprofitem també aquest article per parlar sobre el Dia de l’Educació Ambiental que va ser el darrer 26 de gener, amb el propòsit de conscienciar a la ciutadania perquè conservi i protegeixi el medi ambient mitjançant la realització de diverses activitats. És important estar pendents del problemes ambientals que pateix el nostre planeta i com poder revertir-los per evitar, així, el canvi climàtic, l’extinció d’espècies de flora i fauna i altres fenòmens que tant afecten l’ecosistema. Des del nostre institut intentarem aportar el nostre gra de sorra.

                                                                                    Grup de divulgació del projecte de sostenibilitat de 2n d’ESO.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>