INFORMACIÓ IDDINK / RETORN DE LLIBRES

RETORN LLIBRES ECOBOOK IDDINK- FINAL DE CURS 
Com ja sabeu, aquest final de curs és ben diferent.
Aquest any els usuaris de llibres ecobooks d’ Iddink NO HEU DE VENIR A L’iNSTITUT A ENTREGAR -LOS, com feiem habitualment, a final de curs.

IDDINK HA OPTAT PER EXTERNALITZAR EL SERVEI DE RECOLLIDA A CORREUS I MRW.

Durant aquests dies, Iddink anirà contactant amb tots els usuaris de llibres ecobook per organitzar  l´entrega d´aquests llibres AMB CITA PRÈVIA,  recomanada, per evitar aglomeracions i us lliurarà un albarà d’entrega amb un codi, que teniu que posar, quan feu l´entrega dels llibres ecobook.
Donada l´excepcionalitat del moment què estem vivint pel Covid-19, IDDINK ha flexibilitzat el servei en el cas que encara no hagueu accedit a l´Institut per recollir els llibres dels armariets fins ara. Per tant, els alumnes que hagin rebut citació d´Iddink abans de poder accedir a l´Institut a recollir aquests llibres desats a l´armariet des de el passat 12 de març,  podeu anar quan ja els tingueu. 
 
Recordeu que tots els alumnes usuaris  poden realitzar l´entrega a CORREOS o MRW de manera gratuita,  com a data màxima, fins el 15 de juliol. 
 
Si necessiteu contactar amb IDDINK per qualsevol consulta, us indiquem dos maneres de contactar amb ells:
 
* Adreça electrònica: info@iddink.cat/ info@iddink.es
* Telèfon: 902.565.411, on hi ha un nombròs equip de persones destinades a atendre les famílies de forma exclusiva.
Aquí us adjuntem tota la informació sobre com retornar els llibres ecobook i com fer noves comandes a Iddink pel curs 2020-2021 a qui li pugui interessar.
Us animem, un any més, a fer comandes amb interessants descomptes i grans avantatges en compra de material escolar, ordinadors, Llicències digitals…
Cordialment.
AFA Institut Tres Turons

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>