Instal·lacions

Centre de nova creació de titularitat pública, del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, situat a la zona sud del parc Fondo d’en Peixo al límit que forma el canal dret amb el nucli antic de la població. 

L’institut, tot i la seva remodelació, conserva l’estructura original i principal de l’escola; s’hi accedeix, però, per la façana nord i una escala central divideix en dos el cos rectangular de l’edifici.  

Compta a la planta de dalt amb  vuit aules ordinàries , més dues aules de desdoblament i les aules específiques de Laboratori de Ciències Experimentals i Taller de Tecnologia. 

A la planta baixa s’ubiquen, a l’ala que dóna al carrer Penedès, una aula complementària, una aula de Música i Audiovisuals, i una aula d’Educació Visual i Plàstica. En aquest mateix costat també s’hi troba la cantina amb 90 places i una cuina preparada per servir en format càtering. A l’ala que toca l’Avinguda del Canal s’hi troben la secretaria, els despatxos de direcció i els departaments; també hi trobem un ampli espai dedicat a biblioteca i una sala per a l’AFA, ambdues amb accés independent des de l’exterior. 

Tot el centre es troba transformat pel que fa a les connexions i disposa d’antenes wifi distribuïdes per  l’edifici. El pati s’estén on antigament hi havia l’accés a l’escola; s’ha retallat la seva grandària, deixant fora del recinte del centre la masia on abans s’ubicava l’etapa de preescolar de l’escola. Dos grans eucaliptus marquen els límits del nou pati.

Si voleu conèixer una mica més les nostres instal·lacions podeu fer una vista a la nostra PASSEJADA VIRTUAL.