Gust i Passió

L’any 2015 van celebrar els deu anys de la creació del grup Gust i Passió per Investigar.  Aquest grup  va néixer amb el desig d’introduir i fomentar l’esperit investigador juvenil en tots els nivells d’ESO de l’institut. Podem dir que s’ha convertit en un dels trets més importants de la nostra identitat com a institut. Al llarg d’aquests 10 anys i a partir de petites investigacions que fan els diferents equips seguint el mètode científic, l’institut ha dut a terme un procés gegantí de creació d’iniciatives enfocades a incrementar les fortaleses i les potencialitats de tota la comunitat educativa i  a millorar la qualitat de les relacions que es produeixen.

 Estem molt satisfets del creixement del projecte, que el 2011 va ser finalista als IV Premis Ensenyament del Cercle d’Economia i el novembre de 2014 va estar guardonat amb el tercer Premi Ètica i Ciència per a centres d’ensenyament de la Fundació Víctor Grífols i Lucas.

 Des de la creació del grup Gust i Passió per Investigar, el nostre alumnat participa ininterrompudament, a l’Exporecerca Jove que se celebra anualment a Barcelona.

Consulta els articles lligats al projecte Gust i Passió

Segueix-nos al FaceBook: Projecte de Gust i Passió per investigar