JORNADA DE VAGA

Benvolgudes famílies,

Demà DIJOUS 29 de novembre hi ha convocada una jornada de VAGA i mobilització per a la millora de l’ensenyament públic, el seguiment de la qual al nostre centre ens porta a comunicar-vos que no hi haurà activitats lectives al llarg del dia. Aquesta jornada de vaga educativa se suma a tots els sectors dels serveis públics que aquest dia i aquesta setmana estan convocant diverses aturades per millorar la qualitat d’aquests serveis.

Com que un percentatge suficient de treballadors i treballadores ha decidit exercir el seu dret de vaga, per la seguretat i adequada atenció dels nois i de les noies, us recomanem de no portar els vostres fills i filles a l’institut aquest dia.

Els motius que ens porten a secundar aquesta vaga es poden resumir en un: l’infrafinançament endèmic de l’educació pública catalana, a la cua d’Europa i de l’Estat.

Us demanem la vostra comprensió i suport en benefici de l’educació dels vostres fills i les vostres filles.

Cordialment,

L’equip docent

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>