Activitats de recuperació i consolidació a l’estiu

deures estiu

Accediu des d’aquí a les activitats de recuperació i de consolidació per a l’estiu de 2020 de tots els cursos d’ESO i primer de batxillerat.

Cliqueu sobre la imatge per accedir a la pàgina.

Disponibles els materials de batxillerat de l’IOC


El Departament d’Educació, a causa de la situació actual d’excepcionalitat pels efectes del COVID-19, permet l’accés als continguts i recursos educatius autoformatius de batxillerat de l’Institut Obert de Catalunya (IOC).
L’espai Cursos IOC – Batxillerat conté 29 cursos moodle, un per… Llegeix més»

Activitats per als alumnes a causa del tancament pel coronavirus

Seguint les orientacions del Departament d’Educació i dels Serveis Territorials a les Terres de l’Ebre, us informem que s’estan enviant tasques a l’alumnat mitjançant el correu electrònic corporatiu @insdespuig.cat.

El seguiment de les tasques encomanades es farà per aquest mitjà o les plataformes Moodle, Classroom i altres.

Si teniu algun dubte podeu contactar amb els tutors i tutores. L’adreça està disponible a les pàgines dels departaments al web de l’institut.

Us recordem que l’institut disposa d’un repositori de recursos didàctics propi al portal Pearltrees, ordenat per matèries, i que podeu enviar recomanacions de lectura al blog de la biblioteca Recomana’m un llibre amb aquest formulari.

Trobareu més activitats d’autoaprenentage al portal edu365.cat

Save

Presentacions dels treballs de recerca de batxillerat

Divendres passat dia 1 de febrer, l’alumnat de batxillerat va presentar els seus treballs de recerca.
A les presentacions hi van assistir els seus tutors i tutores, els seus companys i companyes de classe, l’alumnat de 1r de batxillerat, que ara començarà a fer el seu… Llegeix més»