TP 2n ESO: Visita exposició Leonardo da Vinci

El dimecres 25 de gener l’alumnat de 2n d’ESO vam anar a visitar el Museu de le Ciència i la Tècnica de Terrassa. En concret vam anar a visitar l’exposició itinerant “Leonardo da Vinci, el geni i els invents“.

Aquesta visita s’emmarca dins del projecte “Dels invents als robots”, en què tenim com a encàrrec robotitzar un invent de Leonardo da Vinci.

La visita, va servir per a que els grups veiessin i toquessin els ginys més famosos de l’inventor i decidissin quin volien reproduir i automatitzar mitjançant una placa d’Arduino.

És un projecte interdisciplinar en què aprenem a programar amb Snap4ardunio les magnituds físiques dels sensors més utilitzats en robòtica, conceptes clau sobre l’època del Renaixement i més concretament sobre Leonardo da Vinci,…

L’encàrrec final s’haurà d’exposar el proper divendres 17 de febrer al CosmoCaixa, en una jornada on pariciparan instituts de tot Catalunya en el marc del programa del Departament d’Educació ” Impulsem la robòtica. Tecnologies creatives a l’aula”.

foto-enviada-per-eduard-cirera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>