Promoció Voleibol

Aquestes dues darreres setmanes, a les classes d’educació física, el nostre alumnat ha tingut l’oportunitat d’endinsar-se en el món del voleibol gràcies a l’Associació Esportiva Sándor de Cornellà. Les dues sessions s’han desenvolupat en les magnífiques instal·lacions del pavelló de Sant Ildefons, que es troba molt a vora del nostre institut.

Els entrenadors i entrenadores de l’A.E. Sándor ens han ensenyat a executar els elements tècnics bàsics del voleibol d’una forma molt amena i divertida, i a la darrera sessió fins i tot ens van organitzar un torneig per parelles.

Finalment, en Mariano, el director tècnic del club, ens ha convidat a assistir als entrenaments que tenen lloc els dimarts i dijous per la tarda en el mateix pavelló. De moment ja s’hi han apuntat la Latifa, la Tanman, la Nayra i la Vivian. Qui més s’anima?

Sandra, Sònia, Anaïs i Mariano, gràcies per compartir el vostre bon “savoir faire”, i sobretot, gràcies per la vostra paciència! 😉

En aquest enllaç podeu veure l’àlbum de fotografies de les sessions de promoció de voleibol.

IMG_5548

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>