Programa de transformació digital “Millora la Societat: digitalitza-la!”

Aquestes útlimes setmanes l’alumnat de 3r d’ESO ha participat en el programa de transformació digital “Millora la Societat:digitalitza-la!”

Es tracta de la segona edició d’un programa impulsat per Junior Achievement en col·laboració amb el  Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya (CTTI) i l’Associació Catalana d’empreses consultores (ACEC).

La missió del programa és facilitar les eines necessàries als joves per a la seva incorporació al món laboral. La transformació digital ha arribat a les seves vides i des de Junior Achievement es pretén que els joves coneguin què hi ha al seu darrere; els valors i els pilars que la sustenten.

Cadascun dels grups de 3r d’ESO ha realitzat dues sessions impartides per voluntaris del CTTI i de les consultores associades a l’ACEC. Són voluntaris que estan col·laborant amb les empreses per adaptar-les al nou món digital.

L’alumnat ha gaudit d’uns tallers que els han donat les claus per poder esdevenir futurs emprenedors adaptats al món digital dels nostres dies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>