Preparant la representació de “Joc de cavallers”

Abans de les vacances de Nadal, l’alumnat de 3r d’ESO va començar el nou projecte de l’àmbit humanístic: “Joc de cavallers”.

La Dàmaris Doñate, tècnica d’educació de l’Ajuntament de Cornellà, va venir a fer-nos l’encàrrec final. Aquesta vegada ens demanen que preparem petites representacions teatrals sobre la vida i la societat en l’època medieval. Tot un repte!

Per anar entranant-nos, aquesta setmana hem pogut assisitir als tallers que organitza Caixa Escena al Caixafòrum de Barcelona.  Aquest taller ens ha permès, a través d’una sèrie de jocs, entrenar la confiança personal i en el grup, el domini de la veu, l’ús del cos en el llenguatge, la seguretat a l’hora d’exposar-se i l’organització d’idees d’un discurs.

Tot això a partir de tècniques i jocs derivats de les arts escèniques. La veritat és que hem gaudit molt fent aquesta activitat i ja ens veiem més capaços i capaces de poder actuar al castell de Cornellà properament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>