Participació a la 31a conversa pedagògica del Departament d’Ensenyament

Dijous passat, dia 19 d’abril, la Marta Caño i el Toni Soto (professora i professor de l’Institut) van participar a la 31a conversa pedagògica organitzada pel Departament d’Ensenyament.

A la sala d’actes de la seu del Departament van conversar al voltant del tema Educació de qualitat, fugint dels estereotips de gènere! Durant una hora i mitja de conversa amb altres docents i tècnics dels Departament d’Ensenyament van poder explicar com afrontem la coeducació en el dia a dia de l’Institut; principalment gràcies a l’alumnat que conforma la XAJI (Xarxa Activa de Joves per la Igualtat) i la comissió Som solidaris, amb la qual van preparar els actes del 8 de març.

En nom de tot l’equip docent volem agrair al Departament d’Ensenyament l’oportunitat que ens ha donar de poder explicar el que fem i aportar el nostre granet de sorra a la millora de l’educació.

Gràcies i enhorabona als nostres representants!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>