Mostrem els resultats del projecte TPS1 (3r ESO) a l’alumnat de l’Institut Miquel Martí i Pol

El passat dilluns 22 de gener vam mostrar els productes resultants del projecte “Seguint el fil de l’electricitat” a l’alumnat de 2n d’ESO de l’Institut Miquel Martí i Pol. En una jornada d’intercanvi que vam realitzar a les instal·lacions del Centre de Recursos Pedagògics, l’alumnat de 3r d’ESO de l’Institut va poder mostrar els reptes i maquetes que havien preparat com a producte final del primer dels projectes de l’àmbit STEM (ciència, tecnologia i matemàtiques) d’aquest curs.

Durant el desenvolupament d’aquest projecte, el nostre alumnat ha descobert com funciona el magnetisme, com funciona l’electricitat i com funciona la unió d’aquests dos fenòmens físics anomenat Electromagnetisme que aconsegueix, “literalment”, moure el món.

Volem agrair especialment la visita dels companys del Martí i Pol, que ens han permès de dotar de significat el resultat final de la feina realitzada en aquest projecte.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>