Hem participat a la Jornada GSuite Catalunya 2019

Ahir dissabte 9 de febrer va tenir lloc la 2a Jornada Gsuite Catalunya. La Jornada està dedicada a compartir les eines Gsuite (Google educació) entre centres i professionals que, com el nostre, les utilitzem en el dia a dia de la nostra tasca diària.

A la Jornada, concretament, hi vam participar 3 talleristes del centre: la Yvonne Tugues, que va parlar de l’ús i la gestió dels dispositius Chromebooks; el Jose Luis Calvo, que va explicar com treballar robòtica amb aplicacions per a Chromebooks; i l’Eduard Cirera, que va parlar de l’avaluació d’activitats d’expressió oral a través del complement per a fulls de càlcul CoRubrics. A més, també hi van assistir altres intengrants de l’equip docent que van aprofitar el dia per assistir als tallers i les conferències que s’oferien al llarg de la Jornada.

Finalmentvolem destacar la gran feina que ha fet la nostra cap d’estudis, la Yvonne Tugues, com a integrant de l’organització d’una jornada que va reunir més de 400 docents durant més de 8 hores en un assolellat dissabte del mes de febrer.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>